Kvindfolkemøde

17 Marts 2017

Højskolen Marielyst på Falster holder "Kvindfolkemøde" i naturskønne omgivelser i dagene 2. - 5. juni. Kvindfolkemødet  bliver årets andet store træf for dialog og debat om mænd og kvinders vilkår og kønnets betydning, nationalt og internationalt (det første er Talk Town i maj).
Kvindfolkemødet afvikles i centrum af Marielyst, hvor der på de arealer, som Guldborgsund kommune og Højskolen Marielyst råder over rejses en teltby til afvikling af de mange events, som Kvindfolkemødet vil byde på. Et event er Kvindfolkemødets betegnelse for taler, debatter, seminarer, workshops, koncerter, underholdning, idrætslege og andre arrangementer.
Alle, som interesser sig for køn - fra beslutningstagere i erhvervsliv, interesseorganisationer og politik til aktivister og samfundsinteresserede borgere – er velkomne til at bidrage med events under to klare forudsætninger:
1) At der er gratis adgang til eventen
2) At eventen rummer en ligelig repræsentation af begge køn, hvis der er tale om paneldebatter.
Bag Kvindfolkemødet står Højskolen Marielyst i samarbejde med Dansk Kvindesamfund, Kvinderådet, Kvinfo, Quality Lolland-Falster, Sydfalsters Turist- og Erhvervsforening og Guldborgsund kommune.

Følg Kvindfolkemødet på Facebook og kontakt Kvinderådet for yderligere oplysninger.


Niels Hemmingsens gade 10 Postboks 1069, 1008 Kbh. K Tel/fax.: 3312 8087/3312 6740
Udgiv indhold