Talk Town - debatfestival om køn, ligestilling og feminisme 18. - 20. maj

Kvinderådet slår igen i år dørene op for en tre-dages debatfestival, hvor vi inviterer alle nysgerrige inden for til debatter, udstillinger, seminarer, stand-up, film, musik, snak i krogene og taler fra den store scene. Talk Town foregår i år på Københavns Hovedbibliotek. Talk Towns program er brugerstyret inspireret af folkemøde-modellen. Alle med noget på hjerte om køn, ligestilling og feminisme kan byde ind med et arrangement, og vi stiller rammerne til rådighed. Feminismen har mange ansigter, og vores ønske er at vise bredden i ligestillingsarbejdet. Som arrangør på Talk Town får man rig mulighed for at komme i kontakt med andre end 'the usual suspects', som gæst kan man dykke ned i et tema eller suge til sig fra hele paletten. Vi håber, at vi med Talk Town kan skabe engagement, demokratisk diskussion, globalt udsyn og fornyelse. Det er en meget stor ambition, og den er der brug for.    


Forberedelserne er godt i gang, og Kvinderådets partner festivalarrangøren Indgreb er parat til at hjælpe Kvinderådets medlemsorganiationer og andre arrangører med alt det praktiske vedrørende egnet lokale, tidspunkt og udstyr til det enkelte arrangement.


Klik ind på talktown.dk og se, hvem der allerede har tilmeldt et arrangement. Ring til Jan Samuelsen på Indgreb tlf. 22 25 17 12 hvis du har brug for hjælp med dit arrangement. Følg Talk Town på Facebook og hjælp os med at sprede viden om Talk Town i dit netværk.