Øjeblikke af frihed - en antologi om kvinders liv. KØB DEN for kun kr. 100,-

Den står så smukt på boghandlerens hylde, den findes på biblioteket - og i Kvinderådets sekretariat i kassevis. Kvinderådets antologi "Øjeblikke af frihed" er 22 korte historier om, hvordan betingelserne for kvinders liv har ændret sig, og stadig ændrer sig.

 

Det er en bog om betydningen af lige rettigheder for kvinder og mænd, fortalt af unge og gamle kvinder og dem midt imellem, af dem med lange uddannelser og dem uden, af kvinder i vidt forskellige professioner og med vidt forskellige opfattelser af, hvad ligestilling betyder. Komiker Sanne Søndergaard, udenrigskorrespondent Simi Jan, Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard, 3Fs Jane Korczak og Kvinderådets egen fhv. forkvinde advokat Jytte Lindgaard er nogle af dem, der byder ind med tankevækkende overvejelser om ligestilling.

 

Antologien er Kvinderådets bidrag til markeringen af 100-året for kvinders valgret. Vi håber, den vil blive brugt i undervisning, og at den kommer til at pryde et hav af gaveborde.

 

Vi har enkeltpersoner, der har købt til sig selv og til gave, samt foreninger og organisationer der har indkøbt et større antal til brug til interne og eksterne gaver i året for kvinders 100 års valgret. En idé til din organisation. Ring ind til sekretariatet på 3312 8087 og bestil.

 

 

 

 

 

"Øjeblikke af frihed" er redigeret af journalist Hanne Fokdal Barnekow, udg. People'sPress. Pris for over 300 siders guldkorn er 100 kr. Bogen kan købes i boghandleren eller direkte hos Kvinderådet.