Women Deliver i København 2016

 

Women_deliver_logo.gif

16. - 19. maj er Bella Center rammen for den internationale konference Women Deliver. Konferencen handler om at sikre piger og kvinders sundhed, rettigheder og trivsel, men med en bred tilgang til hele ligestillingsområdet.


Forberedelserne er i fuld gang, og programmet for konferencen er ved at tage form. I Danmark er der nedsat et konsortium, der tager sig af at skabe interesse for konferencens temaer og koordinere de forhåbentlig mange aktiviteter, der vil finde sted i forbindelse med konferencen - men udenfor selve konferenceprogrammet. Alle, der har lyst til at lave en event, kan kontakte konsortiet på WD@hansenagenda.dk. Det næste inspirationsmøde for interesserede er 1. september kl. 14 - 16, tilmelding her

 

Der er desværre ikke nogen særskilt pulje at søge til aktiviteterne, så det gælder altså om at fundraise, finde sig nogle makkere med penge eller bruge fantasien og sansen for low-budget aktiviteter. Det er vi jo så vant til.

 

Kvinderådet hører meget gerne fra medlemsorganisationer, der har arrangementer i støbeskeen, og vi kan bistå med at formidle initiativer videre på vores hjemmeside og facebook.

 

Læs om Women Deliver her